May

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri Sandıklı ilçe genelinde düzenlenen gençlik yürüyüşüne katıldılar.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği kapsamında gençlik yürüyüşü ve kutlama programı düzenledik.

May

Ben her yerde varım projesi kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

May

Okulumuzda  20-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Tübitak 4006-B Bilim Fuarına katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

May

Okulumuz Metal Teknolojileri Alanı öğrencilerimize yönelik Elibollar Tarım Makinaları işletmesine teknik gezi düzenlenmiştir.

May

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi ziyareti gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuz Elektrik Elektronik Teknolojileri Alanı öğrencilerimize yönelik GÜRİŞ Sandıklı Rüzgar Elektrik Santraline teknik gezi düzenlenmiştir.

May

Okulumuz değerler kulübü ve sağlık, temizlik ve beslenme kulübü öğrencilerizle birlikte Sandıklı sıfır atık toplama merkezini ziyaret ettik. Biriktirdiğimiz atıkları teslim ettik ve görevlilerden bilgi aldık

May

2024 YKS'ye başvuran öğrencilerimize yönelik deneme sınavı gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuz 10 .sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi ve öğrencilerimiz ödüllendirildi.

May

Mustafa Kemal Ortaokulu 8 .sınıf öğrencilerinden okulumuzu ziyaret...

May

Okulumuz Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme Alanı 11. sınıf öğrencileri İsmail Erdal ve Tunç Efe Erdoğan Türkiye Entelektüel Oyunları Liseler Arası Bilgi Yarışmasına katıldı.

Nis

Öğretmen ve öğrencilerimize birlikte Türk Telekom Fen lisesi Tübitak 4006 bilim fuarını ziyaret ettik.

Nis

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında Sandıklı İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından "Sağlıklı Yaşam "konulu söyleşi düzenlenmiştir.

Nis

Okulumuzda kitap toplama kampanyası başarıyla sonuçlanmış ve öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. Okul kütüphanesine 153 kitap kazandırmış olduk.