Sandıklı Şehit Gökhan Orhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

YUNUS EMRE MAH. SÖNMEZ SK. NO: 8 SANDIKLI / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Çağdaş,demokratik, Laik,sosyal hukuk devleti ilkelerine bağlı insan yetiştiren bir eğitim hizmeti sunmak.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti Anayasa ilkelerine bağlı,çevre koşullarını dikkate alarak verimli ve ihtiyaçlara uygun kaliteli eğitim hizmeti sunmak,öğrenmeyi öğretmek misyonumuzdur.
Başarılar
3 öğrencimiz Elektrik Elektronik Mühendisliği, 2 öğrencimiz Orman Mühendisliği, 1 öğrencimiz Enerji Mühendisliği, 3 öğrencimiz Bilgisayar Öğretmenliği
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim - Gündüz
08:20- 12:20 13:30- 16:40
Kalorifer(Jeotermal Isıtma - Sanjet)
Ulaşım
Okulumuz ilçe merkezinde olup ilçenin en uzak noktasından yürüyerek gelme 20dakika civarında sürmektedir. Ayrıca ilçe merkezindeki servisler ile de okuluuza ulaşılabilir. Köylerden ve kasabalardan gelen öğrencilerimiz taşımalı olarak gelmektedir.
Yunus Emre Mah. Sönmez Sok. No:8
Okulumuz ilçe Merkezinde olup, il merkezine 62km uzaklıktadır.