Nis

2023 -2024 eğitim öğretim yılı 2 .dönem Veli toplantımız gerçekleştirilmiştir.

Nis

YKS sınavına başvuru yapan 12 .sınıf öğrencilerimizin sınav kaygısını azaltmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla deneme sınavı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Kardeş okul projesi kapsamında okulumuz idareci öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından ballık ilkokulu ziyaret edilmiştir

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenlendi. Okulumuzda yapılan etkinliklerden 9.Sınıf Bilgi Yarışmasında 9-B Sınıfımız birinci 9-E sınıfımız ikinci ve 9-D sınıfımız üçüncü olmuştur. Ayrıca yapılan satranç turnuvasında 9-E sınıfından Ali Efe Esendemir birinci ,10-D sınıfından Bayram Özenç ikinci ve 10-D sınıfından Halil Kaya üçüncü olmuştur öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Okulumzuda yapılan etkinliklerimizden kareler.